Galéria

Művész Szülők

Művész Szülők

Egyszerű, natúr agyagcserepekre dolgozom. Akrilfestéket használok, ami gyorsan szárad, és száradás után vízálló. A festéket szivaccsal és ecsettel viszem fel a felületre. Az itt látható kaspók beltéri elhelyezésre valók, tehát lakásban kell elképzelni őket.

Művész Szülők

Művész Szülők

Mili nagymamája nyugdíjba vonulása után kezdett el igazán sok időt tölteni a horgolással és kötéssel.

Autodidakta módon tanulta meg elkészíteni a kiállított kis csodákat. Az volt a célja, hogy a családnak, de főleg az unokáknak gyönyörű sapkákat, ruhákat és játékokat készítsen.

Művész Szülők

Művész Szülők

Varrni a főiskolán kezdtem, ahol ’patchwork’ (foltvarrás) fakultáció indult. Akkoriban fogalmam sem volt mi ez, sőt a szó fordításával sem jutottam sokkal több információhoz, de a ’varrás’ szó is szerepelt a leírásban, így gyorsan jelentkeztem. Akkor kezdődött ez hobbi, és azóta sem sikerült leállnom.

Művész Szülők

Művész Szülők

Első tárlatunk Papp Dóra festményeit mutatja be.

Bátorítjuk a szülőket, merjék megmutatni tehetségüket, jelentkezzenek, ha úgy gondolják, egy tárlatnyi csodával megszépítenék az aulát!

Pillangó hatás - Szén-monoxid az Oviban

Pillangó hatás - Szén-monoxid az Oviban

Már az óvodások is tudják, hogy milyen veszélyei vannak a szén-monoxidnak. Tudják hogy lehet felismerni, mit kell tenni, és baj esetén kit kell hívni!

Vöröskereszt kisfilm

Nyitnikék Óvoda hírek

Nyitnikék Óvoda hírek

A törökbálinti Nyitnikék Óvoda felkészülten várja vissza a gyermekeket, tudtuk meg Gergye Szilvia intézményvezetőtől.