Sommerfest, az iskolába készülők búcsúztatása

Sommerfest, az iskolába készülők búcsúztatása

“A hangulatból egyértelműen átjött, hogy ez egy olyan óvoda, ahová a gyerekek szívesen járnak és ahová a szülők szívesen viszik gyerekeiket, mivel az óvó és dadus nénik érzékelhetően nagy szeretettel gondoskodnak róluk és egyengetik kis útjukat korai éveikben.”

Stimmen wir an!

Stimmen wir an!

Hangolódjunk egymásra!

A pécsi Német Nemzetiségi Pedagógiai Intézet (UDPI) évente felhívást tesz közzé, amely arra buzdít, hogy a nemzetiségi viseletek napján a TrachtTag-on énekeljünk együtt, egymásra hangolódva!

Fuss egy kört az oviért

Fuss egy kört az oviért

Idén 3. alkalommal rendeztük meg a már-már hagyományosnak mondható futónapunkat, melynek főcélja az egészséges életmódra nevelés. Örömmel írhatjuk, hogy most is nagy érdeklődés övezte ezt a programot, talán az eddigiek közül a legjobb időjárással karöltve.

Sommerfest, az iskolába készülők búcsúztatása

“Köszönjük, hogy most is átérezhettük ezt a maradandó élményt. Köszönjük, hogy ennyire figyeltek a részletekre. Biztos vagyok benne, hogy gyermekeink is emlékezni fognak a verseikre, ölelésekre, galambröptetésre, közös éneklésre. Ballagás óta éneklik gyerekeink azt a bizonyos ballagó dalt.”

TrachtTag - Stimmen wir an!

Am 26. April feierten wir TrachtTag in unserem Kindergarten. Schon seit 4 Jahren schließen wir uns der Initiative vom Zentrum an.

Erwachsene und Kinder haben Trachtkleidungsstücke angezogen, dass wir uns an unseren Ahnen erinnern.