Felhívás óvodai beiratkozásra a 2020/2021. nevelési évre

Felhívás óvodai beiratkozásra a 2020/2021. nevelési évre

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020/2021-es óvodai nevelési évre vonatkozó beiratkozás tekintetében az emberi erőforrások minisztere a koronavírus okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel egyedi eljárási szabályokat határozott meg a 7/2020 (III.25.) EMMI határozatában.

Átérezzük, hogy az óvodába lépés egy kisgyermek és szülei életében is egyaránt óriási esemény, éppen ezért az óvodai munkatársakkal együtt azon leszünk, hogy az óvodai beiratkozásokat – melyek mintegy 160 kisgyermeket érintenek az idén – a koronavírus-járvány ellenére is a lehető legkisebb zökkenővel hajtsuk végre. Ehhez azonban szükségünk van az Önök megértésére és támogatására is, ezért kérem, hogy elsősorban e-mail útján, másodsorban telefonon vegyék fel a kapcsolatot az óvodákkal, az elkerülhetetlen személyes találkozások időpontját pedig előzetesen mindig egyeztessék!

Kérem azt is, hogy kísérjék figyelemmel az óvodák honlapjait, mert a beiratkozással kapcsolatos esetleges további információkat ott tesszük közzé.

Marcius 15. az oviban

Marcius 15. az oviban

Az ünnepet mindhárom csoportban izgatott készülődés előzte meg: párták és nemzeti színű hajpántok készültek a magyar lányoknak, a fiúk katonai sisakot öltöttek és huszár módjára küzdöttek a magyar szabadságért. Az udvaron játék, közben Kossuth nóták dallama szállt.

Koronavírus a nevem

Koronavírus a nevem

Hello! Vírus vagyok, unokatestvérek az influenzával és a megfázással.

Ha ezt mind megteszed, akkor nem látogatlak meg!

Farsang van, farsang van...

Leginkább természetesen mindenki a farsangi délelőttöt várta, amikor megérkeztek az óvodába a királylányok, katonák, pillangók, rendőrök és még sok ötletes jelmezbe bújt kisgyerek.

Erfahrungsaustausch in Pusztavám

Am 21. Februar 2020. haben wir liebe Gäste aus Pusstawam empfangen.

Nicht nur die ganze Kollektive aus dem Pusstawamer Regenbogen vereinigter Kindergarten mit Kinderkrippe, mit der Leiterin Ildikó Hunics, sondern auch der Träger, der Vorsitzender der Deutschen Selbstverwaltung Pusstawam, Tibor Gerlinger ist zu uns angekommen.