Programok

Dunamenti-Kővirágok Énekiskola felvételije

2018. május 26. szombat   10.00   Munkácsy Mihály Művelődési Ház

A Kővirágok Énekiskolát 2006-ban alapította Kővári Judit, a Színművészeti Egyetem tanára azzal a céllal, hogy létrehozzon egy újfajta képzést, ahol a színészi és zenei képzés ugyanakkora hangsúlyt kap. Az iskola 2016-ban létrehozott egy kihelyezett tagozatot - Dunamenti-Kővirágok néven - amelynek a 2018/2019-es tanévben a Munkácsy Mihály Művelődési Ház ad majd otthont.

Heti egy napos, vasárnapi képzésünkön drámaórák, énekórák, színészmesterség órák és táncórák keretein belül ismerkednek meg a növendékek a színház világával. Képzésünk másik fontos alappillére a gyakorlati oktatás, amelynek köszönhetően évente egy nagy musicallel lépnek színpadra az itt tanulók. Az utóbbi években bemutatásra került a Nyomorultak, Mozart, Padlás és a Valahol Európában.

Iskolánk tanárai: Kővári Judit, Lajtai Kati, Szakos Viktória, Sütő Mária, Vecsei Miklós, Soós Márton, Wenczl Flóra, Soós Anett, Szélpál Stefi. Kurzusvezetők: Nádasi Veronika, Náray Erika, Vágó Zsuzsi, Takács Nikolas.

A két éves képzés végén a növendékek a tanárok aláírásával ellátott bizonyítványt vehetnek át.

A szeptemberben induló tanévben két osztályt indítunk: egy junior osztályt (általános iskolásoknak) és egy zenés színész képzést (14 éven felülieknek).

Tervezett osztályfőnökök: Soós Anett és Szélpál Stefi

Május 26-án 10 órakor várunk minden érdeklődő nebulót!

Szervező: Kővirágok Énekiskola