„Fuss egy kört az oviért!”

„Fuss egy kört az oviért!”

Alapítványi futógála

  • Nevezés, mozgásos játékok
  • Zenés bemelegítés
  • Futás az óvoda körül
  • Májusfa állítása közösen
  • Közös körtánc a májusfa körül
Környezetvédelemre fel!

Környezetvédelemre fel!

Itt a tavasz, zöldül-virágzik az óvoda udvara és városunk is. Végre sokat lehetünk a gyerekekkel a szabadban, amit már azért is vártunk, mert a „Zöld Süni Tisztaság Kommandó” (azaz a 20 lelkes kisgyerek) titkos akcióra készült.

Nyuszi ül a fűben...

Nyuszi ül a fűben...

Ebéd előtt várt még ránk egy színes program, a Német Ház előtt álló fát díszítettük fel a Német Önkormányzat tagjainak segítségével. A gyerekek egyenként adták otthonról hozott hímes tojásokat a felnőtteknek. Rövid idő alatt színes, vidám fát varázsoltunk az utcára. A látvány magáért beszél.

Környezetvédelemre fel!

Az udvaron kígyózó járműsor azt mutatta, igény van a megújuló energiára, megérte a sok munka, amit ebben az évben a környezetünk védelmében tettünk. Végül úgy határoztunk, a töltőállomás továbbra is ingyen igénybe vehető az év minden ovis napján! ☺

330 Millionen Ft für Bildungseinrichtungen

Unser Kindergarten hat 5 Millionen Forint Zusatzförderung für Investition erhalten, die Deutsche Selbstverwaltung hat 1,1 Millionen Forint zur Ergänzung der Betriebskosten bekommen.

Óvodánk 5 millió forintot kapott beruházási célokra, a Német Önkormányzat működési kiadásait 1,1 millió forinttal támogatta az EMMI.